Moderne gietvloeren

Moderne gietvloeren of kunstharsvloeren zijn gietvloeren uit kunststof. In de vloeren gebruiken we kunsthars als bindmiddel. Ze worden volledig naadloos gegoten en bestaan uit verschillende dunne lagen bovenop elkaar.Moderne gietvloeren: oneindig veel mogelijkheden


De vloeren hebben oneindig veel mogelijkheden. Mede dankzij hun kwaliteit en verruimend effect neemt hun populariteit dan ook enorm toe in de moderne architectuur. De gietvloeren zijn immers geschikt voor een diverse waaier aan projecten: van moderne woon-en werkomgevingen tot stedelijke ontmoetingscentra en andere soorten openbare gebouwen.


Aangezien moderne gietvloeren volledig vloeistofdicht zijn, kunnen ze ook gebruikt worden in vochtige ruimtes (zoals de badkamer of de keuken). Ze zijn erg stijlvol en passen perfect binnen een moderne interieurinrichting. Er is een breed gamma aan kleuren mogelijk. Eventueel kan zelfs de combinatie van twee kleuren om een unieke uitstraling te bekomen. De vloeren zijn kleurvast, dus zelfs bij veel zonlicht zult u na verloop van tijd geen bleker kleurverschil opmerken.


Afwerking van moderne gietvloeren


Voor de afwerking is zowel mat als glanzend mogelijk. Om het geluid te beperken, kan er gewerkt worden met extra geluiddempende lagen. De soort kunsthars en de structuur van de bovenste laag zullen de gladheid van moderne gietvloeren bepalen. Een glanzende toplaag zal gladder zijn dan een vloer waarin bijvoorbeeld korrels verwerkt zijn, maar dat wil niet zeggen dat je er automatisch op uitglijdt. Indien gewenst kunt u de vloer ook laten afwerken met een anti-sliplaag.


Bovendien kunt u moderne gietvloeren ook combineren met vloerverwarming. Daarvoor is een gietvloer met polyurethaan het meest geschikt aangezien die licht elastisch is en bestand is tegen uitzetten.


Producten van de allerhoogste kwaliteit


Industries Michiel Vermandere werkt met producten die ontwikkeld en gekeurd zijn op Europees grondgebied. Bovendien zijn die producten van de allerhoogste kwaliteit. Zo kunnen we zowel uw gezondheid als die van onze plaatsers garanderen. Moderne gietvloeren zijn 100% solventvrij en dus gezond voor zowel mens als dier. Ze zijn bijzonder slijtvast en hebben een mooie volle kleur. U ervaart dus een aangenaam gevoel wanneer u zich over de grond begeeft. U kunt een moderne gietvloer vooral inzetten voor een hoogwaardige inrichting van uw interieur.


We kijken ernaar uit u te helpen tijdens de zoektocht naar dé perfecte moderne gietvloeren voor uw project. Industries Michiel Vermandere kent dankzij een jarenlange ervaring als geen ander de knepen van het vak. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.