Gietvloeren: de voordelen op een rijtje

Een gietvloer is naadloos en heeft een moderne uitstraling. Daarnaast biedt deze vloer heel wat voordelen. We zetten ze even op een rijtje.Uitstraling & comfort


Een gietvloer kan perfect gecombineerd worden met vloerverwarming. Door het egale oppervlak is deze vloer dan ook heel aangenaam en comfortabel.


Een gietvloer is beschikbaar in diverse kleuren. Deze naadloze vloer zorgt voor een strakke en harmonieuze afwerking van uw interieur.


Slijtage & stevigheid


Een gietvloer is stevig, vooral gietvloeren in polyurethaan. Een polyurethaan gietvloer is goed bestand tegen krassen en scheuren. Daarnaast zal deze moderne vloer ook niet snel verkleuren.


Hygiënisch & onderhoudsvriendelijk


Een gietvloer is gemakkelijk te onderhouden, omdat het een naadloze vloer is. Door het gebrek aan voegen is het vuil niet alleen snel te verwijderen, maar is het ook hygiënischer doordat het vuil zich niet kan opstapelen.


Waterdicht


Een gietvloer is waterdicht en kan in meerdere ruimtes geplaatst worden, zelfs op vochtige plaatsen zoals de badkamer. Doordat het water niet opgenomen wordt, zorgt dit eveneens voor een gemakkelijk onderhoud. Bovendien kan een gietvloer buiten geplaatst worden.


Wenst u meer informatie over de voordelen van gietvloeren? Contacteer ons.